07.02.16

WEEK 1

Jsem tu opět s týdenním seriálem našeho Project Life alba. První týden alespoň z části znáte, protože byl mimo jiné vytvořen pro aktuální únorovou PL challenge Papero Amo, kde je nutné použít třpytky, třpyt v jakékoliv podobě, tudíž možností je spousta a bylo by škoda toho nevyužít. Můžete vyhrát razítko dle vlastního výběru z dílky Papero Amo. A tentokrát nevybíráme jen jednoho vítěze, ale rovnou dva. První bude vylosován pomocí random.org a druhého vybere odborná porota design teamu :-)

 

Jelikož jsem na úvodní stránku použila kapsu designu E, musel tak začínat i první týden. Proto jsem si mohla dovolit roztahovat se a celou 6x6 kapsu věnovat jen úvodní kartičce a hlavnímu chrastítku. Dovoluji si upozornit, že jsem použila kde co. Od papírových a dřevěných výseků, přes sady třpytek až po embosovací prášky. Protože se jedná o velmi malé částečky, třikrát jsem zatavila kapsu, kde stejně zůstávaly dírky, a proto jsem použila i Glossy Accent, abych je ucpala. Nevzhlednou část jsem přelepila třpytivou washi páskou. Musím říct, že po měsíci ještě ani jedna třpytka nevypadla a to s tím každý hází, jak kdyby v životě neviděl. =D. Uvidíme na konci roku, možná se celé mé album stane challenge pro únor. =)



Použila jsem kolekci Hello Winter od Echo Park, která je na zimu jak dělaná a konečně budu mít v albu i ryze klučičí barvy :-)




První strana. 


Kolekce se má i své samolepky a i když jsou lehce infantilní musela jsem je použít.








Tomík tento týden oslavil své 25. narozeniny a já neměla v abecedě 2-ku. Pech, tudíž pokud někdo neumí malou násobilku, tak se nedoví kolikáté narozeniny, že to byly. 


Druhá strana. 

Krásný zbytek víkendu a brzy na přečtenou. 





1 komentář: