07.08.15

WEEK 29 a 30

Ahojte, doufám,  že si všichni užíváte krásného letního počasí někde u vody. Díky volnu,  které dnes mám Vám přináším článek o našich dalších týdnech a to přímo z kladenského koupaliště.  Ach ta technika,  kde se jen zastaví =)

Konec úvah a teď náš 29. týden. Byl vskutku velmi kratký (chápej v PL albu), je totiž pouze jen na půlce stránky.  Tento týden se totiž nic nedělo a tak nejzajímavější událostí bylo pečení borůvkového koláče, kdy jsem poprvé dělala kynuté těsto. No musim říct,  ze se mi koláč povedl ♡. Aspoň to říkali všichni, co ho měli tu čest ochutnat.


Takto tedy vypadá celý 29. týden. Jako úvodku jsem použila kartičku z kolekce Midnight od Becky Higgins a jako pojítko celé polostrany korkové ozdoby, které jsem si vyrobila na PL klubu u Charlottky. Číslice a hvězdičky jsou od Amy Tangarine - Plus One. A datumové razítko je klasika. 


Journaling mám schovaný společně s účtenkou v odklápěcí kapse, která je přitavená díky Photo sleeve fuse opět od Becky Higgins. Účtenku jsem oživila pomocí tří enamelek a nálepkou z jednoho Creativ kitu.

Takto jsem vyřešila náš málo fotkový a bezudálostní týden. Mělo to však i další důvod.  Z 30. týdne jsem měla více fotek a tudíž by se mi vešel na celou dvojstranu, jenže vyšel na sudou stránku =(. Nebyl by viditelně pohromadě a to mi vadilo. Tím jak byl 29. krátký, se vše vyřešilo. Navíc jsem ho výrazně barevně odlišila, takže jde na první pohled poznat, že jde o další týden. 


První stránka 30. týdne začíná nedělí. Jsem ten typ, kterému by se líbilo mít fotky chronologicky od pondělí do neděle,  jenže fotím, jak mne napadne. Proto mi při přípravě stránky nikdy nesedí a tak je rozhážu, jak se mi zlíbí. Díky bohu za razítka s názvy dnů =). Celý týden je vytvořen z roztříhané čtvrtky z Creativ kitu, aby stránka působila víc pospolu. 

Úvodní kartička je ozdobena fotkou Esminky se mnou v rámečku od Heidi Swap, písmenkovou abecedou opět od Amy Tangarine - Rise and Shine, datumovým razitkem, párem svorek a chipboardem s označením měsíce. 



Fotku pohádky (ano, ve svých 24 letech stále miluju pohádky a milovat nepřestanu), na které jsme byli s Tomem, jsem zjemnila vellumem po vzoru Janičky Benett. Super nápad. A doplnila vstupenkou.


Takto vypadá 29. a začátek 30. týdne pohromadě. Řekla bych, že se to moc nebije.

Nyní už se blížíme ke konci. Druhá stránka. 


Jako ozdoby jsem použila opět mé oblíbené svorky. 


A pár chipboardů...


zde jsem si, po vzoru Míši Kněžkové, udělala místo v koláži pro journaling.



Papírové vlaječky jsou ze zbytků třicítkové stránky. 


Jsme definitivně u konce. Jak se Vám krátká verze týdne s kombinaci s delším týdnem libila? A jestlipak jste zaznamenali, co jsem ve 30. týdnu vůbec nepoužila? Názory a odpovědi pište do komentáře. =)

 Užívejte pátek a následně i víkend, já jdu hodit šipku do vody (ne, nejdu, šipku neumím,  vlezu tam po žebříku =D). 





4 komentáře:

  1. vstupenka v kolecku vypada super :)) a moooc se mi libi ty korkove ozdoby!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji Jani, jen kdyby ty korkove ozdoby nebyly tak zubate, ale to je u rucniho strihani bezne. =D

      Vymazat