31.12.15

WEEK 47

Krásný poslední den roku 2015. Jak jste ho prožili? Dnes mám pro Vás ukázku našeho 47. týdne. Stále v podzimu. Celkem mi to teplo chybí, i když letošní prosinec byl veeelmi teploučký.


Úvodní kartička je tvořená ze dvou. Jedné 3x4 z podzimního PL kitu a bílého podkladu 4x6 oživené novými washi páskami. 


Poprvé jsem si udělala čistě ozdobné chrastítko. A pod ním kartička s designem dřeva.





Nová abeceda od PA v akci. A předělaná kartička s deštníkem. Hold pršelo, ale mi s sebou deštník neměli.


Celá stránka.



Poslední dobou se mi stává, že se propisot nepřenese správně na papír a to dřívkem tlačím dostatečně a po celém obrázku. Stalo se vám to taky někdy?


Nové odznáčky z kitu jsou prostě parádní, i když trošku objemnější.


Celá stránka.

Tak toto byl jeden z posledních podzimních týdnů. A já smutním, protože mi silně dochází všechny kartičky z kitu. Jsem zvědavá s jakým přijdou holky v novém roce. 

Mějte se krásně a pořádně oslavte vstup do nového roku 2016. 
Těším se na Vás. 


4 komentáře:

  1. Stává se mi to s těmi propisoty pořád. Někdy jsem vyhodila celé archy. Na netu píšou, že mají krátkou životnost, takže musí být "čerstvé" a taky jim škodí změny teplot a přeprava z USA je asi jedna velká změna teplot. Takže není divu. Občas to jde vyřešit tak, že celý motiv vystřihnu a dám jako samolepku i s folií. Ale vím o čem mluvíš, co jsem se u toho už navztekala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, hmm to jsem třeba vůbec nevěděla. Děkuji. No aspoň vím, že se nemá smysl vztekat. Zkusím nějak pomyslet, jak to vylepšit, ale ta nálepka je asi jedna z nejlepších variant..

      Vymazat
    2. Přesně se mi děje to samé! Jediná věc, co mě zaráží, že mám nějaké staré propisoty, od mamky jak před dvaceti lety pracovala v produkci... a ty fungujou skvěle :D :D

      Vymazat
    3. To bude kvalitni prace, a ne jak dnes vsechno rychlo vyroba...

      Vymazat