10.05.16

WEEK 11

Ahojte. V pátek jsem si řekla, že se pokusím dohnad skluz a přes víkend se povedlo! Aktuálně hlásím dolepený 17. týden. Uff ulevilo se mi. Teď se konečně mužů vrhnout na další rozdělané projekty. Jako je třeba insta album nebo další album z kurzy s Teresou! Dnes mám pro vás již známý 11. týden. Mohli jste ho vidět na blogu PA jako inspiraci pro PL kit. Projekty od Lei a Jany můžete okouknout tady.


Tenhle kit se prostě povedl. Sis je boží a miluje přesně ty barvy jako já! Takže se mi lepilo jedna radost. Delší dobu jsem si lámala hlavu, co s kartičkami s kalendářem měsíce a ještě na šírku. A pak najednou to bylo jasné! Úvodní kartička jako vyšitá (teda nalepená, o vyšívání zase někdy jindy)! Stačilo jen razítkem v podobě fajfky zaškrtnout dny, nalepit číslo týdne a pár ozdob (ehm..čti tři a více enamelek!).


Přiznávám se bez mučení, že fotka Hello spring je drze stažená z netu, ale já když ji viděla....no musela být v albu. Navíc bych se na nějakou výstižnější na počátek jara nezmohla! Pak už jen pár frázových samolepek (které mám v poslední době stále raděj, jen kdyby jich bylo více českých). 


Jak člověk nemá děti, prdne do alba i to, že lepil album. Takový začarovaný kruh. :-D. Ale pořád lepší než nic. Ale nebojte od té doby, co mám novou práci a volné víkendy, se nejvíc snažím lepit přes týden a o víkendu dělat něco kolektivnějšího. Konečně bude mít album lepší smysl.


Ovšem objednávky si neodepřu a jídlo taky ne! Navíc krupicovou kaši jsem neměla ani nepamatuji (to jsem totiž ještě nelepila PL :-D). A teď se přiznejte, kdo ji má taky rád a kdo ujídá dětem?


Mám místo dětí kočku. Všudy přítomnou a zlobivou. Ale stejně je to moje princezna a ta korunka nemohla zůstat v archu.


Snažím se víc fotit přítele, ale statečně mi to bojkotuje. Ale jisté zlepšení za ten rok nastalo. 


A tady už je stránka kompletní! 


Jo to je přesně ta situace, kdy sedíte v hospodě u stolu s třemi chlapy. Víte, že pokud neuděláte fotku aspoň tabletem, budete mit v albu v lepším případě účtenku, v horším jen journaling a ty paka vám takhle zapojují? No dobře, řekli si o to samy! I pres zhoršenou kvalitu jsem ji tam dala. Fotka ve skutečnosti není tak oranžová, ale nešlo to přefotit. 



A ano tady je naše slavností první setkání s onou autorkou PL kitu (nejen jeho). To nesmělo v albu chybět!


Letošní Velikonoce jsem odbyla. Asi je budu odbývat častěji, rychlopřáníčka vypadají daleko lépe než pomalopřáníčka.   


A naše teď už pravidelné scrapsedánky!



A druhá stránka.

Doufám, že se vám stránka libí a najdete v ní alespoň nějakou inspiraci. A těm, kteří dočetli až sem děkuji, dneska jsem měla potřebu se trochu rozepsat. 

2 komentáře:

  1. Alčo, je to správný vodvaz! :-) Jsem fakt ráda, že teď, když už tě znám osobně, vidím za fotkami a řádky opravdu Tebe. :-) A rychlopřáníčka jsou SUPER!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee Jani, to me moc tesi. Je fakt, ze ja vzdycky, kdyz nekoho konecne poznam a pak vidim jeho stranky znova, divam se na ne upne jinak. Uz nejsou tolik cizi a najednou chapu spoustu veci, co, proc a jak neco udelala :-)

      Vymazat