17.12.15

WEEK 44

Ahojte, blíží se nám víkend a protože mě zítra čeká celodenní sezení ve škole (haha), přináším Vám dnes večer další z našich podzimních týdnů. Začínám mít skluz, poslední dobou jsem nějak neměla čas. A tolik už bych chtěla lepit prosincové dny. Ale tak co, ono na ně taky dojde.  


Tento týden je opět celý z úžasného podzimního kitu Papero Amo. Ta lištička je prostě boží a já ji miluji. Musela jsem si z ní udělat úvodní kartičku. Celou stránku navíc kromě písmenek spojují cákance ze sprejů od Heidi Swapp. Musím konstatovat, že jsou úžasně třpytivé. Moc moc se mi líbí. 


Tento týden byl nejdůležitější událostí výlet do německého Mariebergu. Nachází se tam Aqua Marien a pokud jste tam nikdy nebyli, doporučuji. Je to jak pro rodiny s dětmi tak i pro partu kamarádů. Město se nachází cca 20 min. za hranicemi směrem od Chomutova. A v Aquaparku kromě klasických tobogánů najdete tobogán s divokou řekou, dětské brouzdaliště, bazén s teplou slanou, ale i sladkou vodou, který přechází ven a tak je možné se koupat venku, i když už zrovna dvakrát velké teplo není. A ve velkém bazénu pouštějí mořské vlny!!! (Největší dětský zážitek, řekla bych).


A protože všichni víme, že potraviny v Německu jsou většinou lepší a mnohdy i levnější než v Čechách pokračovali jsme po koupání směr Kaufland, který je hned vedle. Tudíž jestli se rozhodnete podniknout někdy tento výlet je to takové spojení příjemného s užitečným. 


A protože jsme byli všichni po celém dni vyhládlí a to i přesto, že jsme si v Aqua dali oběd (ano, je tam kantýna, kde se v klidu najíte) zakončili jsme den v kladenském burger baru a pořádně se nacpali..:D.



Celá levá strana v designu G. 


Druhá strana je spíš jen takový přehled podzimních fotek a naší chlupaté potvory. 








Konečně jsem mohla využít krásné kartičky s hesly. Ale protože mi přišly moc bílé (kdo mě zná, tak ví, že čistě to neumím :D) přišli na řadu opět spreje od Heidi. 


A pravá strana a tentokrát poprvé design čtverce 3x3. A musím uznat, že se s ní skvěle pracuje, tudíž pokud po ní pokukujete a chcete vyzkoušet, směle do toho. 

Krásný nastávající poslední adventní víkend. 






2 komentáře:

  1. Skvělé! Naprosto uzasne fotky Ali :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, musím se přiznat, že tady na tyto podzimní jsem opravdu pyšná, já nefotograf, co má spíš po ruce jen tablet, ale tady jsem ten kompakt měla. Ale podzim se fotí skoro sám. :-)

      Vymazat