01.12.15

WEEK 42 a Design Team Call

Máme tu prvního prosince, neuvěřitelné jak ten čas letí, a tak se s vámi můžu podělit o projekt, který jsem poslala do Papero Amo. Holky totiž vyhlásily Design Team Call a já to aspoň nemohla nezkusit. Vytvořila jsem dva projekty. Ryze podzimní stránky z PL kitu a scrapbookovou stránku.


Úvodní kartička má velmi tmavý design, ale to mě neodradilo od použití transparentního písma od Amy Tangarine. Nalepila jsem ho na bílý podklad, stejně tak i datumové rozhraní měsíce. Kartičku to krásně provzdušnilo.

Pár detailů a ozdob na kartičkách.



Janička nám ukázala, jak perfektně přenést design Starbucks kelímku do PL a protože jsem si jeden takový doma pěkně dlouho syslila musela jsem ho využít. Tímžto Janičce velice děkuji,že mi připomněla tuto skvělou techniku z dětství, na kterou jsem úplně zapomněla. 






A první stránka na světě. 






Když mi v PL kitu přišla tato slepička, říkala jsem si pro bůh, kam já ji dám, vždyť se mi nikam nebude hodit. A ejhle. Měli jsem sraz z vysoké a protože jsme se sešly jen samé "slepice", padla ozdoba na tuto fotku. :-)




Další překreslování, ale spíš musím sama sebe pochválit jaký "krasopis" se mi povedl. Asi vážně budu muset psát pomalu. Pak se na to dá i dívat. 


A druhá stránka. 


Musím říct, že jsem si s touto stránkou hodně vyhrála. Tolik jsem se bála oranžové v kitu, že jsem se hecla a spoustu kartiček jsem využila právě na tuto dvojstranu a jsem nadmíru spokojená. Snad se budou stránky líbit i holkám z Papera :-). 

Druhým projektem byla scrapbooková stránka, jak jinak než z Creativ kitu.


Děkuji za přečtení a přejí krásný prvo-prosincový den. 







8 komentářů:

  1. Parádní projekty :-) Držím palečky Ali :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Wow! Nádhera Ali .... také držím palce, ale zároveň nedržím ... víš jak to myslím :))))

    OdpovědětVymazat
  3. tedy, chválím za odvahu do oranžových kartiček .. ty moje jsou stále nepoužity:) a držím palce!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebýt těch černobílých fotek,nešla bych do toho. Teď jsem za to ráda :-). Děkuji :-)

      Vymazat
  4. Super! No asi také vyzkouším, je to velice efektní :)

    OdpovědětVymazat