28.12.15

Prosincové nákupy a i u nás se stavil Ježíšek

Krásné pozdní posváteční pondělí neboli POPOPO. Jistě jste vánoční svátky prožili s rodinou a s co nejméně starostmi. Dnes mám pro Vás už celkem tradiční příspěvek o nákupech, dnes bude lehce osvěžen, protože i já jsem byla nejspíš celý rok moooooc hodná a tak mi Ježíšek nechal pod stromečkem kupu kreativních věcí. 
V prosinci mi i postupně začaly chodit objednávky z Aliexpressu a tak je toho opět celkem dost. 

ALIEXPRESS






Vesměs jsou to věci, které budu nejčastěji využívat pro plánování v novém diáři. 

PAPERO AMO


Dlouho očekávaný planner kit dorazil i do mé schránky a s ním i pár věci od Heidi. 

SCRAPYLIFE




Nové datumové razítko, s kterým se musím naučit pracovat, protože mi to faakt nejde. Samolepky od Heidi chci použít při vánočním PL. A těm dvěma vellumovým papírům jsem odolávala už dlouho.

WASHI PÁSKY.CZ 

¨

 V prosinci jsem také uskutečnila svojí historicky první objednávku na washipasky.cz a byla jsem z ní patřičně nadšená. Vřele doporučuji. Byl to takový opožděný Mikuláš. 

VÁNOCE


Dokonalý Carpe Diem - Aqua



Doplňky jsem dostala taky. Spoustu doplňků.


I záložku se sticky notes.


A další rozdělovníky. 


No a zadní kapsa nesměla chybět.
Je opravdu nádherný. Nemůžu se na něj vynadívat. V dalších příspěvcích určitě uvidíte, jak se peru s plánováním a zdobením.


A protože jsem byla opravdu moc hodná našla jsem pod stromečkem i Tonic řezačku 6".

¨

Dvě sady razítkovacích barev od Prima Marketing.


Kapsy pro další tvoření PL alba.


A konečně i dvě zbrusu nová alba pro rok 2016. 

Jsem nadšená. Co jste našli pod stromečkem vy? Chápou vaši bližní vaši úchylku a podporují Vás nebo ne?

Mějte se krásně a brzy na viděnou. 








7 komentářů:

  1. nekteri clenove tendence meli, ale ty vetsinou koncily na dne suplete a posleze v scrapbazaru ... takze si scrap veci kupuji jedine sama ... vlastne jsem si letos nadelila akorat ten diar :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neboj Jani, ja kdybych si presne nerekla, co chci (rozumej, neobjednala a nepredala), tak bych asi taky koukala. V lepsim pripade by to byly poukazky v horsim ani nechcinvedet.

      Vymazat
  2. Jak jsi spokojená s tou Rain barvou alba? J8 už si na ní docela zvykla:-) Taky bych brala takového Ježíška, ono tedy do kopy na 1 fotce bych toho as také neměla málo, ale musím tě trochu dohnat se zásobou washi-pásek. Používám sice jen 3 metalické, ale na jejich zásoby se krásně kouká:D
    Žanet

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi me tak vydesila, ze jsem se bala a nakonec jsem spokojena. Sice to neni uplne to, co jsem ocelavala, ale je dobra. Joo washi, to je peklo. Cim vic jich mas, tim vic jich potrebujes. Nastesni pres ten Ali jsou docela levne, jen to cekani.

      Vymazat
    2. Na Ali mrknu, beru vše přes ebay a vychází tuším na 36,-/kus, což je super.
      Tak to jsem ráda, nejsem taky nijak zklamaná, znovu bych do něj asi nešla, ale přijde mi,že se mezi má ostatní alba i hodí a taky se mi moc líbí, že tam byla i obálka a 10 kapes, které jsou použitelné.

      Vymazat
    3. Ja tam nakupovala zrovna, kdy meli jeste nejou celo plosnou akci. Tudiz me i nektere ty pasky nevysly ani na dolar. Joo kapsy uvnotr byly super a ta obalka taky, jen zatim moc nevim, co s ni, protoze vstupenky a atd. normalne zakomponovavam do PL.

      Vymazat
    4. já mám tyhle obálky na konci každého alba a dávám tam jak vstupenky a programy z divadel, tak fotky, které jsem třeba vyvolala a nakonec do alba nedala. Plus vzkazy od muže, různé lístečky a kravinky, co nechci vyhodit. Ale zajímalo by mě, co s nimi dělají ostatní, mrknu na pinterest.

      Vymazat