01.12.15

Nákupy říjen a listopad

Nějak jsem se zapomněla zmínit o nákupech za říjen a tak vám je přináším společně s nákupy za listopad. Je to závislost s každou novou kolekcí toho musím mít víc a víc. Máte to taky tak? Pomalu ještě dřív než mi přijde objednávka, jsem schopná mít v košíku další věci, které nutně potřebuji.

V říjnu jsem se celkem držela a nebo jsem zapomněla nafotit?


Creativ kit od Papero Amo


Kolekci Imaginisce jsem prostě musela mít. Stejně tak jako dřevěné výseky Citrus Bliss a Seven paper. Konečně jsem uloupila i sadu kapes v designu dvanácti čtverců 3x3. A čtvrtka z kolekce Journey.


Když byly holky z Papero Amo v Praze, musela jsem se za nimi stavit a jak jinak než si něco nenakoupit. Enamelky Dear Lizzy mám podruhé a asi né naposled (pokud ještě budou dostupné). Nové knoflíky pro velké holky a kluky jsem musela mít, jsou totiž naprosto boží a razítkové abecedě od Kelly jsem neodolala. 

Listopad oproti tomu byl celkem hojný, jsem to asi krapánek přepískla. Omlouvám se za kvalitu fotek. 


Anooo, konečně mám kam dávat scrapbookové stránky. Teda ještě mi chybí album. snad přinese Ježíšek. 


Miluji tuto měkkou abecedu a červenou třpytivou jsem si nemohla nechat ujít. Kéž by se ještě někde naskladnila a zlatá, která mi kvapem mizí :-(.


Ochh achh, tak nějak by se to dalo popsat. Konečně mám spreje od Heidi doma. Je to paráda. A skvěle vypadají na projektech, brzy se můžete těšit na ukázku v PL. 

Ano, další pěnová třpytivá abeceda, tentokrát v modré. Skvěle vypadají obě vedle sebe. Joo a někde jsem viděla i stříbrnou, hmm tu bych taky potřebovala..:D


Poslední dobou jsem si tyto lepící fráze moc oblíbila. Tady bych podotkla, že jsou transparentní, což mne trošku mrzí, ale vyřešíme nalepením na bílý podklad.


Mám i dva provázky, které mám v plánu využít při tvorbě vánočních přání společně s následující sadou papírů 6x6 od Lawn Fawn a razítka od Papero Amo.



Kdo by odolal novým ČESKÝM vánočním kartičkám? A ještě ta skvělé barevná kombinace? Uff...


Listopadový Creativ kit jsem si taky nemohla nechat ujít, už jen kvůli té washi pásce, razítku a srdíčkům...nejen kvůli tomu. 



Kolekce My story? Ne není to všechno vím, že z této kolekce musím mít víc.


Byli jste na Veletrhu Kreativita-Hobby? Já ano. Přinesla jsem si dlouho chtěnou kolekci I AM, dřevěné sněhové vločky, malinkatou raznici srdíčka a punch na dírky do diáře. Juch..


A poslední objednávka. Obrovským překvapením bylo, když se naskladnil aplikátor pudru. Musela jsem ho mít, protože embosovat bez antistatického hadříku je děs a navíc ho ještě využiji při tvoření chrastítek v přání. Je to totiž taky deaktivátor lepidla, což super na boční strany 3D lepících pásek. Razítko s Alpakou jsem dlouho očekávala, teď už mi jen chybí sada Toboggan Together. A první česká silikonová abeceda? To je prostě jedna velká BOMBA. Asi si pořídím i tu Hexa. 

Tak tedy takto jsem obohatila svůj arzenál pomůcek a materiálu. A co jste nakupovali vy? 


5 komentářů:

  1. Alenko ty máš hodně velká rozpočet na scrapbook že .-DDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem bez dětí, a tak to můžu občas přehnat. Ale tohle byl fakt extrém, většinou to mám každý měsíc stejnou částku.

      Vymazat
  2. Ty ses odměňovala opravdu hojně :-) a něco jsem se i přiučila, třeba o té deaktivaci, nad tím jsem při výrobě chrastidel hodně přemýšlela. Já mám konečně svůj fuse, jupí a musím se přiznat, že moje nákupy za poslední dva měsíce byly taky docela monstrózní, hlavně díky tomu instaxu, December daily a koupí nových alb. Ale přesně, jak říkáš,nemáme děti a tak proč nedělat radost občas sobě. Třpytivé abecedy musím mít, aspoň tu červenou a zlatou!
    Žanet

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja ty deaktivacni prasky videla u holkek z USA na videich, tak jsem cihala a ejhle, byly naskladneny jen DVA! To bylo rychla akce, jesteze je slucovani objednavek. Gratulujink Fuse, je super, i kdyz ja teda posledni dobou nejak nepritavuji. DD vam vsem budu zavidet, ale na to uz letos nemam. Mozna pristi rok. Joo a ty abecedy jsou fakt luxus. Kort ted na Vanoce (ehm, cerveny vanoce nikdo v mem okoli nema :D)..

      Vymazat
    2. Ja ty deaktivacni prasky videla u holkek z USA na videich, tak jsem cihala a ejhle, byly naskladneny jen DVA! To bylo rychla akce, jesteze je slucovani objednavek. Gratulujink Fuse, je super, i kdyz ja teda posledni dobou nejak nepritavuji. DD vam vsem budu zavidet, ale na to uz letos nemam. Mozna pristi rok. Joo a ty abecedy jsou fakt luxus. Kort ted na Vanoce (ehm, cerveny vanoce nikdo v mem okoli nema :D)..

      Vymazat